MONITOR FETAL FAZZINI FM 5000EALCOOL TESTER JOYCARE
Inapoi la: Aparatura Medicala pentru Diagnosticare

ACCUTREND PLUS

PDFPrintEmail
Sistemul Accutrend Plus este un dispozitiv POC flexibil, portabil, usor de folosit pentru determinarea rapida a parametrilor cheie in evaluarea riscului cardiovascular: colesterol, trigliceride, glucoza si lactat. Accutrend Plus face ca monitorizarea colesterolului si a glicemiei sa fie o parte simpla a fiecarei vizite la cabinetul medical sau in cadrul programului de controale medicale comunitare
Descriere

Beneficiile sistemului Accutrend Plus:

 

Convenabil - va permite sa monitorizati atat colesterolul cat si glicemia cu un dispozitiv portabil usor de utilizat.

Dozare in exteriorul aparatului de masura – posibilitatea de adaugare a sangelui capilar pe banda de citire in exteriorul aparatului de masura ajuta la prevenirea contaminarii incrucisate si sporeste siguranta pacientului.

Rezultate rapide, sigure – ajuta furnizorul de servicii medicale sa ofere diagnostice precise si sa ia decizii de tratament corespunzatoare.

Rezultate pentru colesterol in doar trei minute - verificarea colesterolului permite identificarea rapida a pacientilor expusi riscului de afectiuni cardiovasculare si stabilirea de urgenta a unui set de masuri terapeutice adecvate.

Rezultate pentru glicemie in 12 secunde - testele de glicemie ajuta personalul medical sa identifice persoanele cu diabet  si sa monitorizeze eficienta tratamentului stabilit pentru controlul glicemiei.

Portabilitate – datorita greutatii scazute si formatului ergonomic, Accutrend Plus este usor de manipulat si operat.

Ecran mare – ecranul usor de citit ajuta utilizatorul sa vizualizeze rezultatele si sa le interpreteze corect.

Controlul calitatii integrat – testele de control al calitatii incorporate implica verificari multiple pentru a asigura rezultate exacte si sigure.

Identificarea  loturi de benzi de testare - garanteaza rezultatele precise si performanta corespunzatoare a sistemului.

Memorie sporita – aparatul de masura stocheaza pana la 100 de rezultate pentru fiecare parametru de test (glucoza si colesterol).

Reactivi stabili si usor de utilizat - benzile de testare Accutrend asigura rezultate rapide, sigure datorita compozitiei chimice care previne interferentele. Acestea se pot depozita la temperatura camerei si au stabilitate prelungita chiar dupa deschiderea recipientului de stocare.